ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/11/2001 | 23:06 | מאת: עדן

רציתי לשאול שלוש שאלות: 1. מתי רצוי לקחת את כדור הצנטרום? (בוקר/צהרים/ערב, לפני/אחרי הארוחה) 2. מהי כמות האבץ המומלצת לבחורה בגילי - 22? 3. האם אני יכולה לקחת כדור אבץ במקביל לנטילת כדור צנטרום (הכוונה - באותו יום), או שעלי ליטול רק אחד משניהם כל יום, או יום כך ויום כך? תודה!!!

20/11/2001 | 18:42 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לעדן צנטרום לוקחים עם אוכל. בת כמה את? אין בעיה לקחת צנטרום ואבץ ביחד. כל טוב

21/11/2001 | 23:34 | מאת: עדן

אני בת 24. מלבד העובדה שלוקחים צנטרום עם האוכל, מתי מומלץ ליטול אותו - בוקר/צהריים/ערב? והאם כמות האבץ בצנטרום יחד עם כמות האבץ בכדור אותו אני נוטלת אינה יכולה להזיק? כלומר - מהי הכמות המקסימלית של אבץ אותה יש ליטול ביום?

מנהלי פורום נטורופתיה