זרעי פישתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/11/2006 | 21:10 | מאת: שירי

האם אפשר לטחון זרעי פישתן ולחזיק אותם בהקפאה במקום לטחון כל פעם כמות קטנה לפני השימוש, כפי המומלץ תודה לצוות

לקריאה נוספת והעמקה
05/11/2006 | 10:17 | מאת: מעין זעירא

שלום שירי, מומלץ לטחון כל פעם כמות קטנה - כף זרעי פשתן ולאכול מייד טחון טרי ,וזאת בגלל שלא מומלץ לטחון ולהקפיא בשל נטייתם להתחמצן ולאבד מערכם התזונתי שבוע טוב!

מנהל פורום נטורופתיה