גבינות דלות שומן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/11/2006 | 10:42 | מאת: יפעת

שלום האם אכילות יוגורט 0% שומן מומלצת לבריאות אני מתקוונת ליוגורט הטבעי. ובכלל האם מומלץ לאכול גבינות דלות שומן אני מתכוונת מתחת ל- 3% קראתי באיזה מקום שבגבינות דלות שומן הסידן נספג פחות, האם זה נכון?

03/11/2006 | 12:49 | מאת: מעין זעירא

שלום יפעת, אין המלצה כללית לאכול גבינות דלות שומן מתחת ל-3%, ההמלצות אינן כלליות , ההתייחסות הנטורופתית היא אינדיבידואלית ולכל מקרה ההמלצות הספציפיות שלו, אין כאן המלצה גורפת לצרוך פחות מ- 3% שומן- גישה זו מתאימה יותר לתזונה קלינית, תוכלי להיעזר בפורום דיאטניות קליניות. ולשאלתך השניה , אכן צריך רמת שומן מסוימת על מנת שהסידן ייספג, אין משתמע מכך , שיש לצרוך מזונות עתירי שומן.. שבת שלום

מנהל פורום נטורופתיה