רוזציאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/04/2001 | 00:02 | מאת: סיגל

שלום, אני סובלת מרוזציאה בפנים , איזו תזונה מומלצת והאם יש צמחי מרפא העלולים לסייע? בנוסף הייתי מעורבת בתאונת דרכים וכעת יש לי חתך שמתאחה, העור בפנים מאוד יבש הייתי רוצה לקחת שמן נבט החיטה, שאלתי היא האם זה מומלץ בהתייחס לשתי הבעיות כרגע? תודה

10/04/2001 | 02:06 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לסיגל התזונה כרגע לבעיה שהעלית פחות חשובה ,אני אתייחסלבעיות העור. את יכולה לקחת אבץ22מ"ג בלילה לפני השינה הוא עושה נפלאות לעור הפנים חוץ מזה את יכולה למרוח שמן נבט חיטה עם כמה טיפות של לבנדר . למשל 50CC שמן נבט חיטה עם 20 טיפות לבנדר זה גם יבהיר וגם יאחה לך את הצלקת הרבה יותר מהר. אני לא מייעצת לך תזונתית כי איני יודעת מה מצבך הבריאותי. הרבה בריאות

10/04/2001 | 15:03 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

חשוב לציין כי אין ליטול אבץ לתקופה ממושכת!!!

10/04/2001 | 22:20 | מאת: ד"ר יהודית לריה

אין חשש ליטול אבץ לתקופה של חודשיים ברציפות,עד אז כולי תקווה שלא תצטרכי אותו יותר

מנהלי פורום נטורופתיה