"חיזוקיות" למיניהן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/11/2001 | 19:01 | מאת: מיקי

שלום! יש לי ילדה בת כמעט שנתיים. ברגע שמתחיל להתקרר בחוץ - היא מתחילה עם שיעול לח ונזלת. אני נותנת לה מידי יום חיזוקית ושיעולית, וזה באמת עוצר קצת את ה"נזק". רציתי לדעת מה דעתך על המוצרים האלו, ואם יש באפשרותך להמליץ על משהו שבודאות עוזר למיטב ידיעתך. תודה.

18/11/2001 | 09:48 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למיקי היות והילדה בת שנתיים אין באפשרותי להמליץ על תוספים אחרים אלא רק מה שמיועד לילדים ,כמו שאת נותנת. אולם אם תפחיתי בצורה משמעותית את מוצרי החלב תראי שיפור ניכר. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה