עייפות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/11/2001 | 10:26 | מאת: 000

שלום אני בת 32, ועובדת כל יום כ-11 שעות. אני יודעת שתזונתי לקויה ואני סובלת מעודף משקל. בתקופה האחרונה (כשנה) אני סובלת מעייפות גדולה. אני ממשיכה לתפקד כרגיל ובמרץ במשך יום העבודה אבל בערב אני ממש נטולת אנרגיה (עד כדי חוסר יכולת לבצע משימות פשוטות ביותר (שטיפת כלים, צחצוח שיניים לפני השינה וכדומה) בקיצור, אני פשוט מותשת. הייתי שמחה לדעת אם קיים תוסף מזון או ויטמינים כלשהם שיכולים להקל על העייפות הזו. (אגב, אני ישנה כ-7-6 שעות בכל לילה) תודה מראש

18/11/2001 | 05:10 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב התשובה בגוף השאלה. עייפותך מוסברת בשני המרכיבים של אורך חייך. א. עומס יתר ב. עודף משקל נכון הוא כי לעיתים מחסורי תזונה גורמים לעייפות אך ראוי להתייחס לאורך חייך ורק אחר כך לפנות לחיפוש גורמים אחרים. בברכה רמי מור

18/11/2001 | 09:49 | מאת: ד"ר יהודית לריה

000 יש הרבה גשי לאבחון וקבלי הכל בצורה מסודרת,כולל תזונה ותוספים שחסרים לך. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה