סכרת הריונית --תוספי מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/11/2001 | 13:41 | מאת: אילת

לדר שלום, במהלך ההריון אובחנה אצלי סכרת הריוניתת שאוזנה בעזרת תזונה. כיום אני מניקה ועדיין ערכי הסוכר לא חזרו לנורמה.פני האוכל הסוכר הוא בסביבות 120 ושעתיים אחרי הוא 180. אני לוקחת פרה נטל של סולגאר. רציתיייי לדעת אילו עוד תוספים אני יכולה לקחת גם כשאני מניקה ויכולים לעזור לי באיזון הסוכר. בנוסף רק עכשיו 5 חודשיםפ לאחר הלידה אני סובלת מנשירת שיער. מה עושים ? האם את יכולה להמליץ לי גם על תזונה שתוכל לעזור לי ? תודה רבה !

13/11/2001 | 23:03 | מאת: ניקולט

לגבי איזון הסוכר בלבד אני מציעה לך לשאול בפורום הסוכרתיים.

20/11/2001 | 18:58 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאילת אני יכולה להמליץ על תוספים ,אבל היות ואת מניקה אני לא אעשה זאת. תכתיבי לי שתסיימי להניק. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה