זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/08/2006 | 11:43 | מאת: מלי

כיצד יודעים שזרעי הפשתן טריים ולא מקולקלים. קניתי זרעי פשתן טחונים והם מעט מרים. האם זה טעמם או יתכן שהם מקולקלים ? בתודה.

לקריאה נוספת והעמקה
19/08/2006 | 21:53 | מאת: רמי

אני כמוך לא ידעתי את ההבדל בין טחון לבין שלמים וההבדלים הם שמיים וארץ ! לקחת 2 כפות מחוקים לדייק ! זירעי פישתן לא טחונים אורגנים ולטחון לפני האוכל במטחנת קפה יש שמערבבים עם יוגורט או עושים מימרח עם תבלינים שמן זיית ושום ומורחים על הלחם , אבל כל אחד מוצא את מה שמתאים לו אבל הכי חשוב לשלב עם האכילה 4 או 5 כוסות מיים ,ואחרי האוכל שוב לא לשכוח מיים ! כדי שהם ייפעלו את הפעולה המעולה שלהם בגוף וזה ניקוי העורקים ואומגה 3 .

20/08/2006 | 07:45 | מאת: מעין זעירא

שלום מלי, ייתכן והם מקולקלים, לא מומלץ לקנות זרעי פשתן טחונים בשל נטייתם להתחמצן בקלות. נסי להחזירם לחנות ולהחליפם בזרעי פשתן שלמים, רכשי מטחנת תבלינים קטנה ותוכלי לטחון כף כל בוקר וכל ערב בקלות מבלי לחשוש..ויש להחזיק את זרעי הפשתן במקרר על מנת שלא ייתחמצנו ביתר קלות. כל טוב!

מנהל פורום נטורופתיה