טחינה מאגוזים שונים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב, אני נוהגת לצרוך טחינה מאגוזים שונים (שקדים, שומשום, לוז וכו'). השאלה שלי היא, האם האגוזים בצורתם הטחונה-הממרחית אינם בסכנת חימצון? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
אגוזים אין צורל לטחון את פוגעת באכות האגוז לגבי גריני שומשום וזרעי פשטן יש צורך בטחינה ומיידית לאכול בבריאות טובה לאכות ואריכות חיים באושר
שלום רננה, תמיד יש נטייה לחימצון...יש דברים בעלי נטייה גדולה יותר לחימצון כמו למשל השמנים למיניהם.. ולכן תמיד עדיף לצרוך כמה שיותר טרי , גם הטחון טרי .. ומיד לאכול כמו זרעי פשתן, אגוזים וכ'ו.. אני מניחה שאת מתכוונת לטחינה גולמית, ממרח "שקדיה" - לבריאות! הם מצויינים.