טחינה מאגוזים שונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/07/2006 | 11:10 | מאת: רננה

שלום רב, אני נוהגת לצרוך טחינה מאגוזים שונים (שקדים, שומשום, לוז וכו'). השאלה שלי היא, האם האגוזים בצורתם הטחונה-הממרחית אינם בסכנת חימצון? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
10/07/2006 | 09:58 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות טבעית

אגוזים אין צורל לטחון את פוגעת באכות האגוז לגבי גריני שומשום וזרעי פשטן יש צורך בטחינה ומיידית לאכול בבריאות טובה לאכות ואריכות חיים באושר

11/07/2006 | 18:16 | מאת: מעין זעירא

שלום רננה, תמיד יש נטייה לחימצון...יש דברים בעלי נטייה גדולה יותר לחימצון כמו למשל השמנים למיניהם.. ולכן תמיד עדיף לצרוך כמה שיותר טרי , גם הטחון טרי .. ומיד לאכול כמו זרעי פשתן, אגוזים וכ'ו.. אני מניחה שאת מתכוונת לטחינה גולמית, ממרח "שקדיה" - לבריאות! הם מצויינים.

מנהל פורום נטורופתיה