דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/11/2001 | 16:09 | מאת: גל

ד"ר לריה שלום! אני מבקשת לדעת, מהם תוספי המזון או צמחי המרפא שעלי לקחת בכדי להקל על דלקת פרקים.

07/11/2001 | 10:55 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! לא צויין מיקום הדלקת, האם הבעיה גם בסחוס? ישנו חומר טבעי הנקרא: MSM נגזרת של גופרית העובד טוב בענין כאבי פרקים ושריר וגם נוגד דלקת. במידה ויש גם בעיה של סחוס ניתן לקחת גלוקוזמין וכונדטרין עם ויט' C ומנגן. ישנם קפסולות המאחדות את 2 הסעיפים הנ"ל. מעבר לכך ישנם ג'לים למניהם על בסיס טבעי שניתן למרוח על המקום הדלקתי כגון: טראומיל, אייס ג'יל ואחרים. רק בריאות!

08/11/2001 | 13:42 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגל ישנו תוסף בשם SMS מאוד עוזר. כל טוב

09/11/2001 | 16:04 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

מהו הSMS שאת מדברת עליו? או שמא התכוונת ל- MSM?

מנהלי פורום נטורופתיה