כולסטרול תורשתי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/11/2001 | 10:21 | מאת: איריס

שלום רב, אני בת 56, סובלת מספר שנים מכולסטרול תורשתי. תוצאות הבדיקות האחרונות הנן: גלוקוז - תקין, כולסטרול 220, HDL 80, LDL 160, טרגליצרין 175. התזונה שלי כוללת ירקות ירוקים, לחם חי, סרדינים, מוצרי חלב (למעט חלב לשתיה), עוף. נמנעת מאכילת חלקי פנים. מטופלת במספר תרופות בו זמנית לטיפול בבעיות נוספות: בזליפ, סימוביל, פרמריל +, קלטרייט. התרופות מסייעות מדי פעם להורדת רמות הכולסטרול אך הן עולות שוב... אודה לקבלת הכוונה באם יש תוסף מזון או כל דרך שהיא לסייע בידי להוריד את רמות הכולסטרול. תודה.

08/11/2001 | 13:50 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאיריס קודם כל יש לך סכרת 175 זה לא תקין. שנית עם כל התרופות שאת לוקחת אני הייתי ממליצה לך ללכת לאבחון. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה