השמנה ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2001 | 19:56 | מאת: רועי

שלום שמי רועי ואני מעונין לעלות במשקל היתי רוצה לדעת האם קיימים תוספי מזון שיכולים לעזור לי בתחום זה

07/11/2001 | 23:51 | מאת: ניקולט

כדי לעלות במשקל אתה צריך להעלות את הקלוריות בתפריט היומי, ולא לנסות להשמין באמצעות תוספי מזון. אפשר להשתמש בתוספים להשלמת חוסרים ויש גם סיכוי שאז ישתפר לך התיאבון. שיהיה בהצלחה.

08/11/2001 | 13:59 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרועי יש אינשור בבית המרקחת. כל טוב

17/12/2001 | 23:27 | מאת: Oren Toriel

רועי, אני הצלחתי לעלות 15 ק"ג בעזרת תוספי מזון. אם ברצונך לשמוע את הסיפור המלא, שלך לי אי-מייל עם מס' הטלפון שלך ואשמח לעזור רק בריאות אורן

מנהלי פורום נטורופתיה