קרישת דם + כולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2001 | 16:59 | מאת: יוני

1. אני סובל מקרישת יתר בדם (A.P.L.A ) ונוטל כדורי קומדין לדילול במינון גבוה. 2. כמו כן יש לי ערכים גבוהי ם של כולסטרול וטריגליצרידים ואני נוטל סימוביל במינון גבוה. 3 . אני סובל גם מחוסר בויטמין B12 ונוטל כדורים למציצה . 3. ברשת GNC המליצו לי לקחת כמוסות של : שמן דגים , לציטין , שום, אצות ים. וכן קראתי וקניתי ויטמין E טיבעי לצורך דילול הדם. 4. האם את ממליצה על תוספי המזון הנ"ל? האם יש להוסיף עליהם? ובאיזה מינון עלי לנטול אותם? 5. כמו כן שמעתי על בדיקת הומוצסטאין, האם היא יכולה להועיל לי ? בברכה יוני

08/11/2001 | 14:03 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ליוני אני הייתי נותנת לך ויטמין B12. E. לציטין ושום. כמו כן הייתי ממליצה לך לקחת כף שמן זית על קיבה ריקה זה מוריד יופי את הכולסטרול. אתה בהחלט יכול עכשיו זו העונה לאכול מנדרינות הם מורידים את הטריגליצירידים. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה