אי טריות
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם צריכת ירקות שאינם טריים מומלצת בהנחה שאותם ירקות אינם קיימים בצורתם הטרייה? לבבות דקל משומרים... האם צריכת קטניות קפואות מומלצת ביחס לאי צריכת קטניות? (האם גם קטניות קפואות עושות גזים -אפונה... - אם לא, למה? )
לקריאה נוספת והעמקה
שלום דוד, תמיד ההעדפה היא לירקות טריים , חיים וטבעיים על פני כל מני משומרים גם אם הם אינם נמצאים בצורתם הטריה , תמיד נוכל לקבל את הערכים התזונתיים שלהם ואף יותר מהם ממקורות אחרים. לפי דעתי עדיף לצרוך קטניות קפואות מאשר בכלל לא לצרוך קטניות- הרע במיעוטו.. אבל כמובן גם כאן ההבדל הוא בערכים התזונתיים שאנחנו מקבלים בין אפונה / שעועית טריה לשקית קפואה .. ואין הבדל מבחינת הגזים שהן גורמות. כל טוב!