שתי שאלות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/05/2006 | 12:22 | מאת: דוד

מה זה קוסקוס (סולת חיטה- wheat semolina)? והאם צריכתו מומלצת? איזה דגניים ניתן לאכול לא מבושלים? האם כדאי להשרותם במים לפני?

לקריאה נוספת והעמקה
02/05/2006 | 21:03 | מאת: מעין זעירא

שלום דוד, הקוסקוס עשוי מסולת המופקת מטחינה גסה של גרעיני חיטה , מקורו בליבת גרעין החיטה, הקוסקוס עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמיני B ומינרלים , הוא מומלץ באופן אינדיבידואלי-לא לכל אחד , כיוון שיש אנשים שרגישים לחלבון החיטה והוא עלול לגרום להם לכאבי בטן , נפיחות , גזים ואי נוחות. מומלץ להשרות את הדגנים במים , רוב הדגנים אוכלים מבושלים, אפשר לאכול למשל, שיבולת שועל , סובין- לא מבושלים.

מנהל פורום נטורופתיה