שמנים אתריים - לד"ר לריה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/10/2001 | 20:27 | מאת: גליה

שלום, באחת התשובות האחרונות שנתת, המלצת על גרגור עם שמן אתרי מדולל. חשבתי שאת מתנגדת לשימוש בשמנים אתריים ב כ ל ל גם במינונים מינימליים בפרט בארץ שאין פיקוח על טיבם (ראי תשובה שנתת ביוני: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=113&i=5922&t=5862

08/11/2001 | 14:30 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגליה אני לא מתנגדת אני מבקשת לנהוג בהם נכון אני לא ממליצה לבלוע אבל אפשר לגרגר עם מים . עם שמנים אתרים צריך לדעת להתנהג מי שלא למד יכול לעשות נזקים בלתי הפיכים לכן אני נמנעת לתת בפורום שמנים אתרים היות וזה נתפס בלתי אחראי בעיני . רק במצבים שבהם אין ברירה ועם כל ההאזהרות והוראות מפורטות אני נותנת. שמנים אתרים בשימוש לא נכון יכולים לגרום נזק אדיר אולם כאשר יודעים להשתמש בהם השמיים הם הגבול. לכן אין סיבה שלא לאהוב אותם. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה