דלקות גרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/10/2001 | 13:24 | מאת: אלונה

שלום ! אני בת 25 סובלת מדלקות גרון חוזרות .לפעמים זה סטרפטוקוק ולפעמים לא. אותו דבר קורא אצל בתי שהיא בת 4. איזה תוספות יהזרו לנו להתמודד עם המצב טוב יותר? תודה

23/10/2001 | 21:13 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאלונה אכיניצאה עם פרופוליס ,מיד עם הופעת הכאב ימנעו את ההתקדמות. כמו כן את יכולה ליטול אבץ (הבת לא),ויטמין C אסטרולה 500 מ"ג (לבת יש ויטמין לילדים) הרבה בריאות. נ.ב לא לתת לילדים מתחת לגיל 10 תוספים אלא אם כן הם לילדים ורופא ממליץ לך עליהם.

מנהלי פורום נטורופתיה