אלרגיה למזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/10/2001 | 15:04 | מאת: נטליה

למומחים שלום, אחרי זיהום קשה בבטן גילו אצלי הרופאים אלרגיה לסוגים רבים של ירקות, קפה וחלב. ירדתי המון במשקל ואני מרגישה חלשה מאוד, ועם מצב רוח ירוד. אני מתארת לעצמי שזה כתוצאה מהתזונה הלקויה. שאלתי היא האם שימוש בתוספי מזון וויטמינים יכול לשפר את הרגשתי או בשל האלרגיה להרע את המצב? האם תוכלו להמליץ לי על תוסף תזונה מסוים? אשמח לתשובה. נטליה

23/10/2001 | 21:21 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לנטליה בשל מצבך אני הייתי ממליצה לך לגשת לאבחון אצל איש מקצוע בעיה כמו שלך לא פותרים על גבי מסך מחשב. בהצלחה עם הרבה בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה