יובש קיצוני בעור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/04/2001 | 12:23 | מאת: מיכל

שלום, אני סובלת מיובש קיצוני בפנים כתוצאה מסבוריאה, בנוסף מרוזציאה, מעין גלי חום מלווים בהסמקה, כל שימוש בתכשיר חיצוני מביא להתלקחות האדמומיות. לכן ניסיתי להשתמש בשמן נבט חיטה על הפנים על מנת לפתור את בעיית היובש,אך גם זה הביא לגירוי ולאדמומיות במיוחד באיזור הלחיים, אני מניחה שהשמן הביא להמרצת כלי הדם ששקרובים לפני העור. שאלתי היא לגבי פתרון למצב,אם ישנו כזה, והאם לקיחה של תוספים יכולים להקל על היובש או האדמומיות, שמעתי על כך שבמקרי סבוריאה מטפלים בשינוי הרכב החלבונים במה מדובר? ממה נובעות תופעות אלו? תודה מראש.

22/04/2001 | 13:25 | מאת: מיכל

הערות נוספות יכול להיות כתוצאה משימוש ממושך ומוגזם בתכשירי קוסמטיקה לפני שנה וחצי בעקבות אקנה קל. נערכו בדיקות דם לא נמצאה סיבה ישירה. מה שכן בדיקות דם הצביעו על אנטי דנא בחריגה ברמה נמוכה ולא משמעותית ובנוסף אנה חיובית בבדיקה אחת ובאחרות לא. הממצאים בכל מקרה חסרי חשיבות במישור האוטואימוני לטענת הרופאים.

23/04/2001 | 01:05 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למיכל ידוע שמי שסובל מסבוריאה,יש לו בעיות עם תכשירים קוסמטיים. את צריכה מאוד להיזהר במיוחד בתכשירים שמצויין עליהם אלפא הידרוקסי. לא כל מה שמצוי בשוק מתאים לך גם אם לאחרים הוא מבטיח הרים וגבעןת במיוחד תכשירים למניעת קמטים וכו. התכשירים לעיתים מבטיחים גדילה מואצת של תאים (על מנת שהעור יתחלף ויראה טוב יותר)וזה בדיוק מה שאת לא צריכה כי אצלך זה קורה גם בלי התכשיר אבל רק יותר מהר ולכן יש לך סבוריאה. תכתיב לי בחזרה ותצייני אם את לוקחת גלולות למניעת הריון יכול להיות שיש לי פתרון עבורך. בלי שום קשר אנא התייחסי למה שאמרתי לגבי תכשירים קוסמטיים.

23/04/2001 | 00:45 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למכל סבוריאה בדרך כלל מתפרצת בעקבות שינוי רגשי ,טוב או רע זה לא משנה. הויטמינים המומלצים הם בעיקר וטמיני הB ,קחי B קומפלקס ,במקום לשים על הפנים נבט חיטה,שהוא לט יעיל במקרה זה היות ובלוטות החלב שלך נסתמות,גשי לבית המרקחת הקרוב וקני סבוקלם ,,יש לחות ,מסכה. כמו כן יש לחברת אנה לוטן קרם שנקרא אטופיק דה לייט שמסיר את הדמומיות כמעט מיידית. אלו תכשירים שמיועדים לסבוריאה.ללא קורטיזונים ובהחלט מועילים,מנסיון. לגבי תזונה מאוד חשוב אם הסבוריאה יבשה או שמנה אם תכתיבי לי אני יענה לך בצורה יותר מדוייקת. אבל מה שהכי חשוב תשתדלי להיות יותר רגועה וקחי דברים בפרופורציה ,שמרי על הבריאות שלך. בהצלחה

23/04/2001 | 11:09 | מאת: שושי

מיכל שלום, יש בבתי המרקחת תכשירים קוסמטיים של חברת "סבוקלם", שמיועדים לעור רגיש עם סבוריאה.

20/09/2006 | 06:20 | מאת: מיכל

היי הטיפול הכי יעיל לסבוריאה הוא באחד מתוך 3 הקרמים מסוג סבורם שפיתח רמי מור ובאמת שניסיתי הכל . האתר של רמי מור למחלות עור http://www.ramimor.co.il/ לדעתי זה קרם מהפכני שאין לו מקביל ולמזתי שתיים מתוך השלושה התאימו לי באופן מדהים. היום הפנים חלקות בלי אודם ובלי קילוף שמיררו את חיי כל חורף וגם בתקופות המעבר ברוך בשם שלא צריכה למרוח סטירואידים שהנזק שלהם פשוט נורא והציבור לא יודע . נכון שהוא עולה כסף אבל עדיף על הוצאות קטנות ולא תורמות הוא שולח בדואר למי שגר רחוק כי מקבל בקרית אתא בהצלחה מיכל

מנהלי פורום נטורופתיה