תזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/11/2005 | 18:36 | מאת: כנרת

למעין זעירא שלום רב אני בת 22 ובעקבות מחלת פרקים חריפה שתקפה אותי הלכתי לנטורופתית (בנוסף לטיפול הקונבנציונלי) שיעצה לי להימנע ממוצרי לחם וחיטה,גבינות וחלב,עוף ובשר וכמובן הירקות הסולניים כמו כן קיבלתי ממנה גם ייעוץ ל6 כמוסות ביום של אומגה 3 ובליעת חיידקים ידודתיים,פרוביוטיקה,כל יום.כל זה למשך שלושה שבועות.כעת לאחר שלושה שבועות אני מעוניינת לצמצם לאט לאט את נטילת הכמוסות.וכך גם עם האוכל להחזירו לאט לאט.באיזה מינון כדאי לי לעשות זאת? בתודה מראש כנרת

לקריאה נוספת והעמקה
14/11/2005 | 01:31 | מאת: מעין זעירא

כנרת יקירתי, מדוע אינך ממשיכה בטיפול הנטורופתי?חבל, לא הייתי ממהרת להוריד כבר אחרי 3 שבועות את המינונים של תוספי המזון וגם לא הייתי חוזרת כבר בהדרגה לתפריט. הטיפול ארוך ודורש הרבה אנרגיות , סבלנות והתמדה על מנת לראות תוצאות ובריאות! בדקי מה הסיבה , שאינך מעוניינת להמשיך, כדאי להמשיך גם ב- SETTING טיפולי יש לו חשיבות גדולה להמשך הדרך ולתוצאות. אשמח לשמוע לגבי ההמשך..

15/11/2005 | 21:54 | מאת: יובל

כל המוצרים שהציעו לך להמנע מהם הם "מפוררים" את העצמות, וגורמים לדלקות פרקים, ולכן לאף אחד לא כדאי לאכול הרבה מהם. אם היתה לך דלקת פרקים היא תוכל לחזור אם שוב תאכלי את אותם מאכלים.

מנהל פורום נטורופתיה