יוגורט ביו והקפאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/10/2005 | 23:28 | מאת: שואלת

שאלתי בעבר לגבי הקפאה של יוגורט ביו והאם החידקים הטובים שורדים את ההקפאה. אז...התשובה שקיבלתי מהטכנולוג של חברת מוצרי החלב היא: שבהקפאה הפעילות של החידקים יורדת, אולם עם ההפשרה היא חוזרת להיות יעילה. זה טוב לשומרי דיאטת קנדידה, עם טיפה של סטיביה וטיפטיפת אבקת צ'יקו, זה מעדן... במסגרת המגבלות כמובן... בתאבון.

לקריאה נוספת והעמקה
10/10/2005 | 10:50 | מאת: רויטל ברמן

תודה לך עך המידע החיוני. שמחתי ללמוד :-) סתם שאלה - למה להקפיא ? לא עדיף לאכל את המוצר עם מינימום התערבות שמסכנת את אכותו ?

10/10/2005 | 17:38 | מאת: דיאנה

שלום אני מעוניינת בלימודי נטורופתיה וחושבת ללמוד במכללת סינרגיה אפשר לקבל מידע על מכללה זו? והאם ללכת ללמוד שם בלי שום חששות ,שהיא כן מוכרת על ידי משרד העבודה,ומה הסיכוי שאני אשתלב במקום עבודה בעתיד,בידיעה שהענף הזה מוצף בסטודנטים ומטפלים

10/10/2005 | 23:42 | מאת: שואלת- עונה...

להקפיא, כי לפעמים כשכולם מסביב מלקקים גלידה צוננת, גם מתחשק, לפחות דומה, אם לא אותו הדבר.

מנהל פורום נטורופתיה