חטיפים לילדים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/09/2005 | 21:49 | מאת: אירה

שלום רויטל מאד קשה למנוע מילדינו את כל החטיפים, כשה יוצאים איתם לפארק שם מתחילה הבעיה מה פחות מזיק במבה או חטיף שמאד דומה לבמבה בצורתו רק עסוי מתירס חטיף לילדים: רכיבים: קמח תירס, מלח, מים, סכרין וצקלומט תודה אירה

לקריאה נוספת והעמקה
11/09/2005 | 10:22 | מאת: רויטל ברמן

שלום אירה, סכרין זה ממתיק מלאכותי החשוד כמסרטן. ומה זה צקלומט ? את מוכנה שהילד שלך יכניס את זה לגוף ? אני קצת בשוק ששמים את זה בחטיף ליךדים. מצד שני צבע המאכל טרטרזין שהוכח כרעיל (!!) למוח נמא בכל קרטיב , סוכריב ו"שלוק" - אז מה אני מופתעת ? תירס כמו גם בוטנים (שיש בבמבה) זה רכיב מזון עם פוטנציאל רגישות גבוה שאני לא ממליצה לצרוך הרבה. בחטיפים האלה יש הרבה מאוד מלח וסוכר, אשר מסייעים לאיבוד סידן, ברזל ועוד מינרלים שילדים צריכים. מה עושים ? תרגילי את הילד שלך טיפין טיפין לפרוסת לחם שיפון או חיטה מלאה טרי עם שכבת שקדייה או טחינה גולמית ועליה שכבת דבש או מולסה. זה מאוד טעים ובריא. קחי להם אקטימל עם קשים לשתות בגינה במקום שוקו. פרות חתוכים, "שלוקים" מהסוג שלא מכיל צבעי מאכל וחומרים כימיים (יש כאלה וזה הרע במיעוטו), יוגורטים עם פרות, חיטה תפוחה ("שלווה"). אם את "חייבת" חטיף אז רק בייגלה או שלווה. לבריאות.

מנהל פורום נטורופתיה