השמנה ללא סיבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/10/2001 | 09:03 | מאת: אסתר מזרחי

ברצוני יעוץ מקצועי מדוע ישנה השמנה ללא סיבה גם אם במשך היום לא אוכלים בצורה מופרזת . התוצאות הן עליה במשקל ולא ירידה , דבר שלא היה קודם. אשמח לקבל יעוץ ועזרה מקצועית בנדון. בברכה ובתודה.

16/10/2001 | 14:40 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאסתר, גשי לעשות בדיקה של בלוטת התריס. כל טוב.

24/10/2001 | 19:13 | מאת: אסתר מזרחי

לכ' ד"ר יהודית לריה מנהלת הפורום ברצוני להודות לך על תשובתך . בברכה אסתר מזרחי

20/10/2001 | 02:16 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך להפחית ממשקלך. אני מייצגת חברה אמריקאית בעלת נסיון של 22 שנים בתחום ועובדת ב-52 מדינות. מאושרת ע"י כל אותם המדינות ע"י משרדי הבריאות כתוספי תזונה. כמו כן אנו בעלי נסיון ותוצאות מוכחות בשטח של 7 שנים בטיפול באנשים. ראה אתר; www.magicdiet4all.com ולאחר מכן פנה/י לאסתי 04-9836734 או 052-663865 בברכה אסתי

21/10/2001 | 17:55 | מאת: אסתר מזרחי

ראשית, ברצוני להודות לפורום על ההודעה שנשלחה אלי וההצעה. ברצוני לציין כי לאחר בדיקה מעמיקה , כנראה שחברתי לקחה גלולות נגד הריון ומכאן נובעת ההשמנה . שאלתי בעקבות מידע זה היא: מהו הטיפול? והאם יש אפשרות לטפל בנדון. בברכה ובתודה אסתר

מנהלי פורום נטורופתיה