קטניות לא אורגניות. האם בריא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/06/2022 | 14:37 | מאת: מאי

היי אני טבעונית ואוכלת כל יום קטניות שאלתי היא מה הנזק האמיתי והמוכח לאכול קטניות ארוזות מהסופר שאינן אורגניות ומרוססות מן הסתם? תודה

שלום מאי, אין הוכחות לאכילת קטניות לא אורגניות.. אני לא יודעת לאיזה קטניות ארוזות מהסופר התכוונת .. בכל מקרה, מומלץ לקנות קטניות כמו עדשים, שעועית, חומוס יבשות ולא בשקיות קפואות או בקופסאות שימורים.. לאורגני יש כל מני דרגות חשיבות.. חשיבות גבוהה יש בירקות טרים ובעיקר בירקות ירוקים עליים, אחר כך בפירות - יותר בפירות מסויימים השרושים הרבה השקיה ופחות בפירות עם קליפה כמו בננה.. וכו.. כמובן, שההעדפה היא תהיה כמה שיותר מזון אורגני, אבל זה באמת נושא מורכב ויקר..

מנהלי פורום נטורופתיה