אופן צריכת זרעי ציה בתזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/06/2022 | 20:54 | מאת: נירה

שלום איך אפשר לקחת זרעי ציה ומה יותר כדאי קודם להשרות אותם במים עד שמתנפחים ואז להוסיף למזון? או שאפשר לקחת אותם שלמים ויבשים? מי שסובל מבעיות במערכת העיכול יכול לגרום נזק כגון חסימת מעיים אם לוקחים אותם יבשים?

שלום נירה, אפשר לאכול את זרעי הצ'יה לאחר שהושרו במים, אבל אפשר גם ללא.. בכל מקרה חשוב לשתות הרבה מים כיוון שהם עתירים בסיבים ואם לא צורכים מספיק נוזלים, הם יכולים לעשות פעולה הפוכה. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה