שאלות בנושא כולסטרול מה כדאי לקחת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/06/2022 | 13:55 | מאת: אילנה

שלום רב אני שותה שמן זית 2 כפות ביום. האם יכול לעלות כולסטרול? האם פולי קקאו וטבליה אחת של שוקולד מריר מאה אחוז קקאו יכול לעלות כולסטרול? ואיזה תוסף תזונה את ממליצה הכי טבעי להורדת כולסטרול? הכולסטרול הכללי היה 222 הרע - 148 הטוב - 54 אודה מאוד לתשובותיך

שלום אילנה, מבין הדברים שציינת , שמן זית, קקאו שוקולד מריר - לא ניתן לומר כי הם מעלים באופן ספציפי כולסטרול. יש להתייחס לכל התפריט היומי שלך ולמרכיביו וכמו כן לאורח החיים שלך כדי להבין מה גורם לעלית הכולסטרול הכללי .. יש חשיבות להעלאת הכולסטרול הטוב ולשמור על יחסים טובים בין כל המרכיבים ולאו דווקא להורי את הכולסטרול הכללי. לשם כך, אני ממליצה על פעילות גופנית כלשהי כחלק מהשיגרה היומית. אני לא ממליצה על תוסף להורדת כולסטרול, כי אם להבין מה הסיבה לחוזר איזון אצלך ומכאן המלצות תזונתיות, פעילות גופנית ושמירה על אורח חיים מאוזן ובריא. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה