תוספי מזון מחקרית לגבי הורדת רמת סוכר בדם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/06/2022 | 11:32 | מאת: אמיר

בן 67.בריא בדרך כלל. לפני 11 שנה עברתי כריתה רדיקאלית של הערמונית בגלל גידול ממוקם. מצבי יציב .לא מעשן. ל.ד135-82.סוכר בסביבות 110.-100. טרגליצרידים 100. כולסטרול כללי 232. הטוב 55. הרע 164.עושה הליכה 5 -6 פעמים בשבוע כ 50 דקות כל פעם.לא נוטל תרופות .מעונין לשמוע את דעתך והמלצתך לגבי תוסף מזון הורדת רמת הסוכר . תודה לך

שלום אמיר, לא הייתי ממליצה על תוסף מזון כלשהו להורדת הסוכר, הייתי מבררת על סמך אורח החיים שלך ככלל ועל בסיס התפריט היומי שלך בפרט מה הסיבה לרמת הסוכר הגבוהה ומטפלת בה בהתאם. כלןמר, תזונה מתאימה כולל הפחתה/הימנעות של פחמימות מזוקקות מהתפריט כמו למשל, מתוקים, עוגות, עוגיות קמח לבן, פסטה, משקאות ממותקים, חלב ומוצריו ועוד..הימנעות ממזון שומני, מטוגן, מתובל.. כמו כן, יש לחזור על בדיקת הגלוקוז ( איני יודעת ממתי הערכים הגבוהים ואם הם חוזרים על עצמם בבדיקות) על בסיס התפריט ניתן יהיה לטפל גם ב LDL הגבוה.. וכמובן, המשך לעשות פעילות גופניח .. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה