בדיקה שעשתה נזק?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/05/2022 | 00:57 | מאת: אורן

שלום, לאחר בדיקת אינדוסקופיה החלתי לחוש צרבות ,בחילות וכאבי בטן בהדרגה עד למצב של כאבים וחוסר נוחות עצומים חודשיים אחרי. לאחרונה אובחנתי בסיבו . האם יש קשר בין הבדיקה לכל בעיות אילו? 2-אם צמחי מרפא מסויימים יכולים להחריף סיבו? תודה

שלום אורן, ייתכנו כמה גורמים לסיבו, אותם יש לברר ולאבחן מה הסיבה בגללה את סובל מתסמינים אלה ( חוסר איזון של חיידקים, תזונה לקויה, אי סבילות ללקטוז, תת חומציות, דלקת ועוד..) תזונה מתאימה יכולה מאוד לעזור ולפתור את התסמינים ושילוב של צמחי מרפא לפי הצורך). רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה