המלצות לתזונה -אלרגיה ואקזמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/05/2022 | 12:40 | מאת: IRIT

סובלת מחשימוטו כ20 שנה ,אקזמה בידיים ואסטמה . בשנים אחרונות הופיע אלרגיה חזקה לשמש. לא צורכת בשרי וחלבי. לפעמים יוגורט כבשים. שמעתי על דיאטה ללא גלוטן וסוכרים. אין לי אלרגיה למזון מסויים. האם סוכרים כוללים גם פירות ודבש ? לוקחת וויטצין D, אומגה 3 ווטמין B12 .האם הייתם ממליצים לשנות ?תודה מראש

שלום אירית, יש פרוטוקול טיפול להשימוטו , לאקזמה וגם לאסטמה הכוללים המלצות תזונתיות, תוספי תזונה וצמחי מרפא לפי הצורך. לכל אחד מהדברים ולשלב בצורה הוליסטית את מה שמתאים לך בהתאם לכל התמונה הקלינית ולאורח החיים. כך ניתן יהיה לעשות גם סדר בתוספים. ממליצה לך לפנות לקבל ייעוץ מקצועי לכל הנ"ל. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה