נוסטרול קומפלקס נגד כולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/05/2022 | 16:47 | מאת: אילנה

שלום רב אני לוקחת קרוב ל-3 שנים נוסטרול קומפלקס. פעמיים ביום. כל פעם שאני מסיימת קופסא שמספיקה לחודש אני עושה הפסקה שבוע. האם מותר לקחת במשך שנים את התוסף הזה כמו שלוקחים סטטינים? ואם כן, האם הפסקה אחרי חודש, שבוע זה בסדר? אודה מאוד לתשובתך.

שלום אילנה, נטילת התוסף היא בהתאם לצורך, לערכים בבדיקות הדם ולכל התמונה הקלינית - מחלות רקע, תזונה, פעילות גופנית וכ'ו.. אם אין צורך, לא מומלץ לקחת לתקופה ממושכת . הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה