שמרי אורז אדום לכולסטרול רע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/05/2022 | 17:55 | מאת: נילי

אשמח לדעת האם שמרי אורז אדום שהורידו לי קולסטרול רע במהלך חודשיים מ180 ל-160 (כל שאר הערכים שלי טובים) זה תוסף לתחזוקה שוטפת מתמשכת בלי הפסקה (כמו אומגה 3 כדוגמא שאני לוקחת) או יש להפסיק כאשר הבדיקה תראה שירדתי לערך הרגיל שלי שהוא בדרך כלל בסביבות 140, תודה

שלום נילי, הנטילה היא בהתאם לצורך, לבדיקות הדם, לשינויים בתפריט שאת עושה, בכל מקרה, לא מומלץ לטול תוספים לתקופות ממושכות. מומלץ תמיד לעשות הפסקה ולשקול מחדש את הצורך בנטילה. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה