האם זרעי צ יה מתאימים לאפיה?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/05/2022 | 08:41 | מאת: יוני

היי מעיין יש לי מתכון ללחם עם 4 כפות זרעי צ יה. היה במתכון גם כוס זרעי פשתן והפסקתי בגלל ההתחמצנות בתהליך החימום. מה דעתך לגבי הציה? האם קצח ושומשום גם תחת אותה בעיה או שאפשר להכניס אותם לאפיה? תודה יוני

שלום יוני, נושא החימצון הוא של כל הזרעים והאגוזים.. כלומר, כולם מתחמצנים בתהליך החימום .. יש כאלה שמתחמצנים יותר בקלות כמו זרעי פשתן וגם זרעי ציה ויש כאלה שפחות.. קצח וסומסום זו אפשרות. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה