מסתובב עם שומנים גבוהים בדם זמן רב

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/05/2022 | 21:46 | מאת: עוזי

שלום. אני בן 39 ומזה יותר מ-10 שנים מסתובב עם רמת כולסטרול גבוהה בדם: כולסטרול כללי- סביב 260 כולסטרול רע- סביב 160 כולסטרול טוב- סביב 48 טריגליצרידים - גבוה מהנורמה. שאר ערכי הבדיקה תקינים. יש עודף משקל של כ-8 ק"ג. גם כאשר נוסתה דיאטה וירידה במשקל הכוללת פעילות ספורטיבית, לא היה שינוי מאוד משמעותי בערכים. האם במצב כזה מתמשך אני עלול לקבל סתימה בעורקים ולכן יש להתחיל מיידית טיפול תרופתי להורדת כולסטרול (נניח ליפיטור)?תודה רבה.

היי, רוב הכולסטרול הוא יצור של הגוף. ממליץ להגיע לאבחנה ומתן מענה מתאים הכולל תזונה, תווספי תזונה מתאימים

מנהלי פורום נטורופתיה