היי אבקש את תגובתך בנושא קיבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/05/2022 | 21:42 | מאת: רוזי

היי, לפני כשנתיים היה לי חיידק בקיבה, הליקובקטר, קיבלתי מיקס של אנטיביוטיקה שהחלישה אותי מאוד. לאחר סיום הטיפול נבדקתי שוב ולא נמצא עדות לחיידק, אבל!! מאותה תקופה אני לא מצליחה לחזור לעצמי (הייתי בנאדם בריא לחלוטין ומלא אנרגיה) כבר שנתיים שאני שיש לי כאבים בחזה,ידים , בחילות, חוסר אנרגיה כאבי ראש שלא פוסקים! אני אבודה ומתוסכלת מאורח חיים ירוד. הייתי אצל רופאים עשיתי מלא בדיקות דם, סיטי חזה, צילומי כתף (דלקת קלה) גסטרוסקופיה, מיפוי עצמות א.ק.ג, לב במאמץ וברוך השם הכל תקין! אבל אני כאובה בחזה בחילות ליחה. חשוב לציין שאני לא שומרת על תזונה בריאה בכלל! אני אמא ל2 בת 32 למי אני צריכה לפנות? אם נטורפת יכול לעזור? אני מרגישה שכל בא לי מהקיבה.... אשמח לתשובתך

מאמין שהאנטיביוטיקה הפרה את מאזן החיידקים במעיים וגם אם לא נצפה ההליקובקטר יתכן והוא שוב בשלבי התהוות. בהחלט ניתן לעזור לשיקום המעיים ולטפל באם יש שאריות ע"י נטרופתיה ודיקור סיני לאיזון המערכות

מנהלי פורום נטורופתיה