שתיית בירה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2022 | 20:03 | מאת: שרונה

שלום, האם בירה מורידה כולסטרול? אם כן איזה רצוי לשתות ובאיזה כמות? תודה שרונה

שלום שרונה, לא הייתי ממליצה על בירה כבחירה להורדת כולסטרול , כי אם הייתי ממליצה על תזונה נכונה עתירת סיבים תזונתיים, הימנעות/הפחתה של שומנים רוויים, סוכרים פשוטים..מזון מטוגן שומני וכמובן, בשילוב עם פעילות גופנית. יש מאמרים המראים את יתרונותיה של הבירה השחורה והשפעתה על הכולסטרול בזכות השעורה והסיבים התזונתים. רק בריאות!.

מנהלי פורום נטורופתיה