קנדידה סיבה חוץ מפירות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2022 | 13:00 | מאת: מיה

היי עניתלי על פרותנות וקנדידה אז הורדתי את הפירות ל1-2. רופא המשפחה רשם שפירות הם לא הסיבה לפטרת בנרתיק(אכלתי הרבה בננות לפני). מה יכולה להיות הסיבה? תודה

שלום מיה, ייתכנו סיבות רבות רבות לפטרת ואגינלית, הסיבה העיקרית היא חוסר איזון של הפלורה של המעי התרבות של מיקרואורגניזמים שליליים על חזון מיקרואורגניזמים חיוביים. הסיבה התוזנתית העיקרית לכך היא סוכרים - פחמימות פשוטות כמו קמח לבן, סוכר לבן, מאפים, עוגות, מתוקים, שתיה מתוקה וכ'ו.. וכמו כן, חלב ומוצרי חלב ושמרים וכל מה שמכיל שמרים. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה