שאלות על passion flower

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/04/2022 | 16:02 | מאת: דביר

שלום, אני מעוניין לקחת passion flower לטיפול בחרדות. האם זה הוא תוסף המיועד לשימוש יום יומי ארוך טווח או שרק אמורים לקחת מידי פעם כשמרגישים צורך להירגע? יש השלכות או תופעות אם לוקחים את התוסף הרבה ימים ברצף?? שאלה נוספת בקשר למינון: יש לי תוסף בקפסולות של חברת solaray במינון 700mg. כמה מותר לקחת בבת אחת/ טווח מינון למנה? תודה.

כעקרון עם צמחי מרפא לטווח ארוך רצוי לבצע הפסקה כל שלושה חודשים הפסקה של 3 שבועות. מינונים זה בהתאם למצב.

מנהלי פורום נטורופתיה