תוסף תזונה משולב לטיפול בחוסר ברזל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/04/2022 | 21:26 | מאת: רונית

שלום. אני בת 38, לפני 8 שנים עברתי ניתוח בריאטרי מיני מעקף קיבה עקב השמנת יתר. גם לפני הניתוח- רמת הברזל שלי לא הייתה בטווח הגבוה אף פעם. בבדיקות דם אחרונות: המוגלובין-ערך של 11.5(טווח תקין 12 עד 15) ברזל- ערך של 51 (טווח תקין 60 עד 120) פריטין- ערך של 7 (טווח תקין 5 עד 290) B12 - ערך של 183 (טווח תקין 187 עד 883) התחלתי לקחת תוסף ברזל שמכיל בכמוסה אחת את הרכיבים הבאים: ברזל עדין ביסגליסינט - במינון 36 מ"ג ויטמין בי 12 - 250 מק"ג ויטמין סי- 100 מ"ג חומצה פולית- 400 מק"ג האם תוסף בעל הרכב כזה הוא מתאים למצבי לאור תוצאות הבדיקות? אפשר לקחת את התוסף הזה חצי שנה ואז לחזור על בדיקות הדם? אשמח לשמוע את חוות דעתך.

כן בהחלט מתאים ואכן לחזור על הבדיקה לאחר כחצי שנה, אבל עם הפסקה של 10 ימים

מנהלי פורום נטורופתיה