גסטריטיס טיפול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/04/2022 | 02:42 | מאת: אדר

שלום, בעקבות תוצאה של גסטריטיס, הרפואה הקונבניצואנלית מציעה לי לקחת כדורי הורדת החומצה בגוף למרות שאין לי צרבות. אני לא מעוניינת לגעת בנושא החומצה בכלל. הבנתי שלתוספי תזונה וצמחים יש יכולות לרפא לחלוטין את הבעיה . הגסטריטיס הוא בעקבות לקיחת משככי כאבים יתר על המידה שגרמו לזיהום באיזור (אין הליקובקטור). ברצוני לקחת את התוספים והצמחים כדי לרפא את הקיבה אבל אין לי שום רצון לשנות את התזונה שלי. אני אוכלת בריא ויודעת שהתזונה היא חלק מהטיפול אבל אני לא מוכנה שייגעו בתזונה שלי כלל ,אך ורק לקחת תוספים וצמחים. האם כמטפלת אני יכולה לפנות אלייך לטיפול במידה ואצור עמך קשר לריפוי הקיבה? תודה

שלום אדר, לתזונה במקרה זה חשיבות רבה, אני מבינה שקיימת התנגדות ולא ברורה לי מה הסיבה לכך. צריך לבדוק האם במקרה שלך לקיחה של תוספי תזונה וצמחים בלבד ללא שינוי תזונה יכולה עדיין להיות בעלת השפעה מיטיבה יעילה עבורך. אני בספק שכן סביר להניח שהתזונה ואורח החיים וטיפול תרופתי במידה ואת מקבלת מקבלת ועוד גורמים נוספים כולם גורמים להעלאת החומציות ומכאן שמומלץ לטפל בצורה הוליסטית. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה