מה עושים עם עייפות בנטורופתיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/03/2022 | 14:59 | מאת: רינת

שלום רב. בזמן האחרון יש לי עייפות גדולה וחוסר אנרגיה. האם יש טיפול בנטורופתיה שעוזר? אשמח לטיפ קטן איך להתמודד עם עייפות ביום יום תודה רבה.

שלום רינת, טיפ קטן להתמודדות עם עייפות הוא לאפשר לגוף מנוחה ופשוט לנוח, לישון.. (: זה יהיה הטיפול הנקודתי, במקביל כדאי לבחון מהן הסיבות לעייפות אצלך. האם העייפות היא פיזית או נפשית או כמו ברוב המקרים היא גם וגם (: עייפות יכולה לנבוע מהרבה סיבות .. חוסר שעות שינה, שינה לא איכותית, עומס של עבודה, החיים, מערכות יחסים, מתח נפשי, דאגות, חוסר תנועתיות ועוד... יש לבחון את כל הנ"ל ולטפל בהתאם ובינתיים לנוח עד כמה שניתן.. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה