כרום פיקולינט בשילוב אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/03/2022 | 18:18 | מאת: שירלי

היי. התחלתי השבוע טיפוח אנטיביוטיקה דוקסילין 100 שרשם לי רופא עיניים למשך חודשיים. בבית מרקחת הציעו לי לקחת פרוביוטיקה בשל משך זמן האנטיביוטיקה. כמו כן כיוון שאני מתחילה להיות סכרתית 110 ו a1c 60.. וגם קצת טריגליצרין גבוה 165 לקחת כרום בנוסף. אני גם לוקחת q10 ויטמין d וחומצה פולית. האם זה בסדר לקחת את כל השילוב..בעיקר את הכרום בשילוב האנטיביוטיקה?

שלום שירלי, לא ידוע לי על קונטרהאינדיקציה בין הכרום לאנטיביוטיקה. נסי להפריד ביניהם ולא לקחת אותם יחד. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה