שתיית יין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/03/2022 | 19:56 | מאת: שלומית

שלום רב, יש לי כולסטרול גבולי ,האם אפשר להוריד אותו בעזרת שתיית יין ? אם כן כמה לשתות מבלי להינזק? ואיזה סוג של יין רצוי תודה רבה מאוד שלומית

שלום שלומית, שתיית יין אינה מהווה טיפול להורדת כולסטרול.. להורדת כולסטרול נדרשת תזונה נכונה ומאוזנת המכילה שומנים חד בלתי רווים והימנעות משומנים רווים ומזונות עתירי שומן כמו בשר, גבינות שמנות, חמאה, שמנים רווים מזון שומני ומטוגן , סוכרים ומתוקים (פחמימות פשוטות) ועוד.. וכמובן בשילוב עם פעילות גופנית - הליכות, פעילות מדיטטיבית ושמירה על אורח חיים בריא.

מנהלי פורום נטורופתיה