האם גם ספירולינה אורגנית מכילה יוד ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/03/2022 | 14:43 | מאת: קארין

שלום רציתי לדעת אם כל סוגי הספירולינה מכילים יוד מאחר וערך בלוטת התיאוריד שלי נמוך..האם יש מינון מומלץ של ספירולינה עבור אנשים כמוני? תודה

שלום קארין, ספירולינה אינה מכילה יוד, ציינת ערך בלוטת תריס נמוך.. לא ברור מדברייך מהי האבחנה האם ערך TSH נמוך, אזי מדובר בעודף פעילות של בלוטת התריס ( היפר) ואילו אם TSH גבוה, אז הכוונה היא לתת פעילות של בלוטת התריס ( היפו).. בכל מקרה, הטיפול בספירולינה יהיה אינדבידואלי בהתאם לצורך ואינו מתאים באופן ספציפי לאחד מהמצבים.

מנהלי פורום נטורופתיה