שילוב של תוספים.....

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/03/2022 | 08:53 | מאת: ארי

היי, 1. מדוע רשמת שאת לא ממליצה ליטול אשווגנדה יחד עם ציפרלקס (כמובן בהפרש של כמה שעות)? בעיקרון התחלתי לקחת תוסף סנסורי שכולל אשווגנדה + זעפרן וחשבתי שזה יכול לעזור לי בנוסף לציפרלקס...מה עלול לקרות אם אקח גם ציפרלקס וגם אשווגנדה? אשמח לדעת מה הסבירות... 2. אני לוקח תוסף סנסורי (500 מ"ג מיצוי יבש אשווגנדה הודית + 30 מ"ג זעפרן) של חברת נייצ'רספרו פעם אחת ביום לפני השינה (לא רשום מה הריכוז של זה). האם ניתן בנוסף לקחת קפסולה אחת בבוקר אשווגנדה של חברת נוטרי D (כל כמוסה שוות ערך ל-2,500 מ"ג אבקה טהורה) ? בבוקר של חברה אחרת בשל שיקולי עלות...הכוונה סך הכל ל2,500 מ"ג אבקה טהורה (בקפסולה) בבוקר ו500 מ"ג מיצוי יבש (בקפסולה) לפני השינה. תודה רבה!

שלום ארי, אין קונטראינידקציה בין אשווגנדה וציפרלקס , הכוונה היתה שמידה ואתה נוטל ציפרלקס ואני מניחה שההשפעה שלו אינה מטיבית, כיוון שאת מוסיף צמחים ותוספים אחרים, אז כדאי לנסות להעלות מינון של ציפרלקס או למצוא חלופות. בוודאי שאין צורך לקחת מינונים גבוהים של אשווגנדה כפי שציינת. ניכר שחשוב יותר להבין מה מטרת השימוש ומה ברצונך לטפל והטיפול יהיה עם הצמחים המתאימים ובמינונים המתאימים. בצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה