שילוב של מגנזיום טאורט וQ10

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/03/2022 | 16:16 | מאת: linoy

היי מזה חודשים שאני סובלת מהפרעות קצב שונות בזמנים של הימים מסביב לביוץ ומסביב למחזור.. פעימות מוקדמות חדריות ועל חדריות, בדיקות דם מקיפות תקינות, אקו לב תקין, מה שכן איבדתי יום במחזור החודשי למרות שהוא סדיר מאוד , בת 42, לא מעשנת, ללא עודף משקל, מחזור סדיר אבל נמשך יומיים וחצי בערך, אני מתחילה לקחת מגנזיום טאורט+B6 בתוכו בשילוב עם כדורי Q10 בתקווה שהפרעות הקצב יעלמו והאיזון הורמונלי יתאזן יותר... אני שואלת מה דעתך לגבי השילוב הזה והאם זה בסדר לדעתך ויכול להועיל ? כי אני סובלת מאוד מאוד מענין הפעימות מוקדמות והפרעות הקצב האלה שתוקפים במיוחד בימים של שינויים הורמונליים :( אשמח מאוד לדעתך

שלום לינוי, על פי התיאור שלך זה נראה שמדובר בפלפיטציות, שהן דפיקות לב חזקות ואכם יכולולת להיות ביטוי של חוסר איזון הורמונלי, מאפיין הרבה פעמים במצבים של פרה - גיל המעבר.. ממליצה על איזון באמצעות תזונה מתאימה ו פורמולת צמחי מרפא ופעילות גופנית מתאימה כמו הליכה, יוגה, פעילות מדיטטיבית. COQ10 דווקא פחות מתאים. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה