אכילת ביצים אורגניות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/03/2022 | 09:39 | מאת: דורית

שלום רב, אני צמחונית בשנים האחרונות ומתלבטת בעניין אכילת ביצים (אורגניות). אין לי חסרים תזונתיים. האם להבנתך מדובר במזון בריא? מה דעתך? האם מומלץ? באיזה מינון? תודה

שלום דורית, שאלתך רחבה ולכן גם התשובה רחבה ומאוד אינדיבידואלית. אני חושבת שכשאי לברר מה מניע אותך לאכול או שלא לאכול? האם את רוצה להימנע ממזונות מהחי מטעמים אידיאולוגיים, אז בהחלט יש מקום להימנע .. מטעמים בריאותיים אם את אוכלת ביצים אורגניות, אז כך תמנעי מעצמך הורמונים, אנטיביוטיקה ויתר התוספים הלא מומלצים שיש בביצה.. אי אכילת ביצים אינה גורמת למחסורים תזונתיים..במידה ואת אוכלת בצורה מאוזנת ומשלימה של החלבון המלא בתפריט היומי. מקווה שעזרתי קצת. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה