סינוסיטיס שמתפתח מצינון באופן קבוע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/03/2022 | 06:14 | מאת: אבירם

שלום רב, אני בחור בריא וספורטיבי בן 33. בשנתיים האחרונות טבעוני, עם בדיקות דם מצוינות. נטורופת בדק - ללא חוסרים או בעיות. ובכל זאת... לפחות פעם בשנה אני סובל מהצטננות שנמשכת מספר שבועות (ללא תסמינים נוספים) ושהגוף לא מצליח להיפטר ממנה, עד כדי כך שבסוף היא הופכת לסינוסיטיס וכמובן גורמת לכאב גדול בין העיניים וחולשה. מדוע זה קורה? האם יש מה לעשות כדי להתמודד עם הבעיה? אגב, כבר עברתי ניתוח מחיצה, קונכיות וסינוסים באף לפני 5 שנים. הנשימה אומנם השתפרה, אבל הסינוסיטיס עדיין חוזר כל הזמן. תודה רבה, אבירם

שלום אבירם, יש לבדו ק מה הסיבה לנזלת כרונית אצלך, ייתכנו גורמים אלרגנים סביבתיים - אותם יש לשלול או גורמים במזון שיוצרים רגישות ואי סבילות כמו למשל בננות, בוטנים, אגוזים וזאת בהתחשב בכך שאתה טבעוני ולא צורך חלב ומוצריו. הטיפול יהיה מניעתי על מניעת מזונות מעוררי ליחה ולחות שאולי יש לך בתפריט.. והטיפול יהיה בהתאם לסיבה. כולל חיזוק מערכת החיסון באמצעות תוספי תזונה וצמחי מרפא. רק בריאות בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה