ניקוי רעלים בעזרת מדבקות לרגליים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2022 | 23:47 | מאת: מרדכי

שלום מעיין, ראשית, תודה על הפורום המצוין. אני לומד ממך הרבה. לענייננו: לאחרונה נתקלתי בפרסומות רבות למדבקות ניקוי רעלים שאותן מדביקים לכפות הרגליים לאורך הלילה (ואפילו מעבר לכך) ועשויות לסייע בהוצאת רעלים מהגוף. מה עמדתך המקצועית בעניין זה? איזה סוג מדבקות, אם בכלל, עשוי להועיל? כיצד, אם בכלל, נכון להשתמש בהן, ובאיזו תדירות? האם הן מתאימות לכל אחד? תודה, מרדכי

שלום מרדכי, ראשית, תודה רבה על המחמאות והפירגון.. שמחה לשמוע שהפורום עוזר לך. לגבי המדבקות אני לא מכירה.. ואין לי ניסיון טיפולי בשימוש בהם. מה שאני יכולה להמליץ עליו כניקוי רעלים זה שמירה על תזונה בריאה, פעילות גופנית, פעילות מדיטטיבית כמו יוגה או מדיטציה ובאופן כללי, תחזוקה של הגוף ושמירה על אורח חיים בריא.. יש גם סדנאות ניקוי מיצים מומלצות שהן דרך טובה לעשות כזה ריסטרט של ניקוי. זאת המלצתי... בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה