צחצוח שיניים עם אדמת חוואר ושמנים אתריים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/02/2022 | 21:39 | מאת: אלי רגב

שלום, לאור המלצה שקיבלתי, בשנים האחרונות אני מצחצח שיניים עם חצי כפית אדמת חוואר + 3 טיפות שמן אתרי ציפורן + 2 טיפות שמן אתרי ג'וניפר. מעולם לא היו לי בעיות בשיניים למעט נסיגת חניכיים. גם היום המצב בשיניים טוב ומשופר מבחינת מצב החניכיים. האם זה מומלץ? האם רצוי לשלב שמן אתרי או חומר נוסף? תודה, אלי

שלום אלי, לנסיגת חניכיים אני ממליצה גם על שימוש בפחם פעיל ׁׁׁ(יש גם משחות שיניים המכילות אותו) מומלץ לגרגר מים עם מי מלח ים אטלנטי.. ממליצה גם לגוון בשמנים האתריים בהתאמה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה