מזון רפואי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/12/2021 | 12:58 | מאת: מירב

שלום, האם קיים בשוק מזון רפואי כגון ensure אבל עם רכיבים איכותיים יותר (כגון מתילפולאט במקום חומצה פולית) וללא ממתיקים מלאכותיים ועוד? תודה.

שלום מירב, לא ידוע לי על תחליף אחד ספציפי, שיכול לשמש תחליף לאינשור. אבל ניתן לשלב בין כמה תחליפים.. השאלה מה המטרה ובמי מדובר ( קשישים, הפרעות אכילה, מחלה כרונית..)? בכל אופן, אם למשל, המטרה היא העלאת החלבון ולא ניתן לעשות זאת דרך התפריט היומי , אפשר להשתמש באבקת חלבון מתאימה (מחנות טבע) כמו שספורטאים משתמשים למשל, ובמקביל לשלב איתה תוספי תזונה בנפרד בהתאם לצורך ולמה שחסר, כמו שציינת למשל פולאט בנוזל. צריך לערוך בירור ולתת את השילוב המתאים שיענה על הצרכים. הרבה בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה